POGOJI POSLOVANJA

OSNOVNI PODATKI PRI NAKUPU

Za distribucijo knjige je pooblaščen Zavod za vizualno kulturo, Sela pri Kamniku 25, 1241 Kamnik, davčna številka: 81458096, matična številka: 6428436000, registriran na Okrožnem sodišču v Ljubljani, TRR: SI56 0231 1026 0525 277 (NLB d.d.). Zavod ni zavezanec za DDV.

Preko spletne strani www.7nepremagljivih.eu kupujete brez tveganja. Izdelek je predstavljen z osnovnimi podatki, slikami in opisom. Za nakup izdelka vpišete vaše podatke in nam posredujete naročilo. Naročilo je dokončno potrjeno s plačilom po predračunu. Pridržujemo si pravico do morebitnih napak.

DOSTAVA IN STROŠKI DOSTAVE

Naročeno blago vam bo dostavila Pošta Slovenije. Blago vam odpošljemo najkasneje v roku 3 delovnih dni. V primeru izrednih okoliščin se dostava knjige lahko tudi zavleče, o čemer vas bomo predhodno obvestili z elektronskim sporočilom. Po dogovoru je možen tudi osebni prevzem, oziroma osebna dostava.

PLAČILO

Možno je le plačilo po predračunu.

CENA KNJIGE

Cena knjige je določena in se ne spreminja.

VRAČILO BLAGA

Kupec lahko vrne izdelek v 15 dneh in zahteva vračilo kupnine. Pri tem mu ni potrebno navesti razloga za svojo odločitev. Za vračilo kupnine mora biti izdelek nerabljen in nepoškodovan. Naslov za vračilo je Zavod za vizualno kulturo, Sela pri Kamniku 25, 1241 Kamnik. Šteje se, da je vračilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Zavrnjenemu izdelku mora biti priložen račun. Ponudnik vrne celotno odkupnino v roku 15 dni.

ZASEBNOST PODATKOV

V skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov se obvezujemo varovati vaše osebne podatke, poslane pri naročilu.

ARHIVI

Dogovori in računi med naročnikom in prodajalcem so arhivirani na Zavodu za vizualno kulturo, Sela pri Kamniku 25, 1241 Kamnik. Kupec lahko pridobi kopijo z zahtevo, ki jo pošlje na naš elektronski naslov (7nepremagljivih@gmail.com) Dogovor je sklenjen v trenutku oddaje naročila, naročilo pa kupec potrdi s plačilom po predračunu.

UVELJAVLJANJE STVARNE NAPAKE

Vse zahtevke za uveljavljanje stvarne napake je potrebno poslati pisno priporočeno preko navadne pošte na Zavod za vizualno kulturo, Sela pri Kamniku 25, 1241 Kamnik, kjer morajo biti natančno navedeni podatki kupca, številka našega izdanega računa in opis stvarne napake.

V primeru, da je paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. To je mogoče urediti tako, da se paket prinese na najbližjo pošto v enakem stanju, kot je bil prejet (ne da bi karkoli dodal ali odstranil) ter se izpolni reklamacijski zapisnik. Skupaj s Pošto Slovenije bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

TEHNIČNI KORAKI NAROČEVANJA

Ko se odločite za nakup preko spletne strani www.7nepremagljivih.eu izpolnite vaše podatke in potrdite naročilo. Vpis podatkov, označenih z *, je pri naročilu obvezen. V polje „Število izvodov“ vpišite željeno količino. Poslali vam bomo elektronsko potrdilo o naročilu in predračun. Vaših podatkov ne bomo posredovali nikomur. Na samem koncu je potrebno označiti, da se strinjate s pogoji poslovanja.

Po plačanem predračunu vam bomo poslali izdelek na naslov, ki ste ga vpisali ob naročilu. Naročilo lahko prekličete tako, da pošljete elektronsko sporočilo z zadevo „PREKLIC NAROČILA“ na 7nepremagljivih@gmail.com.

Z nadaljevanjem ogleda te strani, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani.

Razumem in želim nadaljevati.